Πρότειναν μείωση στην Κύπρο, αντιδρούν για το ύψος της οι παίκτες

Gazzetta team
Πρότειναν μείωση στην Κύπρο, αντιδρούν για το ύψος της οι παίκτες

bet365

Η ομοσπονδία της χώρας ζήτησε «ψαλίδι» 23% στα συμβόλαια, οι ποδοσφαιριστές όμως τονίζουν πως δεν μπορεί να υπάρξει περικοπή στα δεδουλευμένα τους και συζητούν μόνο για τα χρήματα που έχουν να λάβουν από τα μέσα Μαρτίου και μετά

Ακαρπη φαίνεται πως ήταν η πρώτη επίσημη επαφή στην Κύπρο, για ενδεχόμενη μείωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Η ΚΟΠ (διοργανώτρια αρχή) πρότεινε, στο πλαίσιο περικοπών των ομάδων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει και τη χώρα, «ψαλίδι» της τάξεως του 23%, στις ετήσιες απολαβές των παικτών, πλην όσων λαμβάνουν μηνιαίως εώς και 2.000 ευρώ, όπου και δεν υπάρχει πρόθεση για κόψιμο από το συγκεκριμένο ποσό και κάτω.

Ομως ο ΠΑΣΠ απάντησε αρνητικά καθώς σχολίασε πως δεν γίνεται να υπάρξει περικοπή στα δεδουλευμένα μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, άρα όποια αναπροσαρμογή αν υπάρξει θα πρέπει να αφορά από τότε και μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή τους εναπομείναντες 2,5 μήνες (εκεί η σεζόν ολοκληρώνεται 31/5).

Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά η πρόταση των ομάδων αντιστοιχεί σε μείωση ύψους 92%, για τα χρήματα που έχουν να λάβουν οι παίκτες από τα μέσα του περασμένου μήνα και μετά, ξέχωρα από το γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι πιθανό να συνεχιστεί και να παραταθούν τα συμβόλαιο για εύλογο χρονικό διάστημα. Παράλληλα ζήτησε και στοιχεία, για το ύψος της ζημιάς που έχουν υποστεί οι ομάδες. Πάντως οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED