Κορονοϊός: Αυξάνονται κατά δύο οι ομάδες στη Σκωτία

Gazzetta team
Κορονοϊός: Αυξάνονται κατά δύο οι ομάδες στη Σκωτία

bet365

Η ομοσπονδία της Σκωτίας φαίνεται πως είναι κοντά στην διακοπή του πρωταθλήματος κι έχει αποφασίσει να αυξήσει κατά δύο τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, σώζοντας την Χαρτς κι ανεβάζοντας τις Ινβερνές και Νταντί Γιουνάιτεντ.

Αλλαγές αναμένεται να έρθουν στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας. Η ομοσπονδία της χώρας, φαίνεται πως προσανατολίζεται στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, εφόσον πάρει ο «ok» της UEFA και την επόμενη σεζόν να αυξήσει τις ομάδες από 12 σε 14.

Το πλάνο θέλει την επικύρωση της βαθμολογίας από το ένα έως το τέσσερα ώστε να υπάρξουν πρωταθλητές στα δύο πρωταθλήματα και οι ομάδες που προβιβάζονται. Σε αυτό το σενάριο, δεν θα υποβιβαστεί κανείς, κάτι που θα... βολέψει την Χαρτς που θα παραμείνει στη κατηγορία και οι Ινβερνές με την Νταντί Γιουνάιτεντ θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα