Η ζωή του Γιάννη Ανέστη στην... άτακτη (λόγω κορονοϊού) Σουηδία! (gTV)

Η ζωή του Γιάννη Ανέστη στην... άτακτη (λόγω κορονοϊού) Σουηδία! (gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Η ζωή του Γιάννη Ανέστη στην... άτακτη (λόγω κορονοϊού) Σουηδία! (gTV)

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε από την Σουηδία στον Γιώργο Τσακίρη για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα της Σκανδιναβίας, την Γκέτεμποργκ, τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, αλλά και τη ζωή στη Σουηδία.

Μετά την παρουσία του στην ΑΕΚ κι ένα μικρό πέρασμα από το Ισραήλ, ο Γιάννης Ανέστης βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 2018 στη Σουηδία για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ και μάλιστα ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021!

Ο Έλληνας πορτιέρο ετοιμαζόταν με τους συμπαίκτες του για την έναρξη του σουηδικού πρωταθλήματος, όμως αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, με τη Σουηδία, πάντως, να μην έχει λάβει ακόμα δραστικά μέτρα, παρά το ότι μετρά περίπου 100 νεκρούς κάθε μέρα.

Ο Ανέστης μίλησε στο gazzetta.gr για το πώς βιώνει αυτός και η οικογένειά του τα όσα συμβαίνουν σε σχέση με τον κορονοϊό, αλλά και την πορεία του στη Γκέτεμποργκ, το σουηδικό πρωτάθλημα και τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, με τους οποίους έχει ακόμα καθημερινή επαφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα