Κορονοϊός: Ο θρυλικός Μπρέμε δημοπρατεί για τους Ιταλούς υπογεγραμμένες μπάλες του Μουντιάλ '90! (vid)

Κορονοϊός: Ο θρυλικός Μπρέμε δημοπρατεί για τους Ιταλούς υπογεγραμμένες μπάλες του Μουντιάλ '90! (vid)

bet365

Ο πρώην άσος της εθνικής Γερμανίας και της Ίντερ δημοπρατεί δύο υπογεγραμμένες μπάλες των Παγκόσμιων Πρωταθλητών του 1990 με τα έσοδα να προορίζονται για τους πληγέντες από τον κορονοϊό στην Ιταλία.

Με το Cash Out* κλείνεις το στοίχημα σου νωρίτερα. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Μπρέμε κατέκτησε με τους «νερατζούρι» το πρωτάθλημα Ιταλίας, το Κύπελλο UEFA και το Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την Γερμανία, επί ιταλικού εδάφους το 1990, όταν τα «πάντσερ» επικράτησαν με δικό του πέναλτι στον τελικό επί της Αργεντινής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θεωρεί την Ιταλία ως το δεύτερο σπίτι του πήρε την πρωτοβουλία να προσφέρει μέσω δημοπρασίας δύο μπάλες Αddidas Etrusco, της επίσημης δηλαδή μάρκας του Μουντιάλ εκείνης της εποχής. Μάλιστα και οι δύο είναι υπογεγραμμένες από Γερμανούς θρύλους του ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Λόταρ Ματέους, Ρούντι Φέλερ και Φραντς Μπεκνεμπάουερ (προπονητής), ενώ η μία εξ αυτών θεωρείται σπάνια αφού έχει κόκκινο σχέδιο.

«Όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κορονοϊό είναι τραγικά. Μου προκαλούν στενοχώρια. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να περάσει το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο Αντρέας Μπρέμε προσθέτοντας:

«Διατηρώ ακόμη πολλές φιλίες στην Ιταλία. Κρατάω επαφή με τους Τζιοβάνι Τραπατόνι, Μπέπε Μπέργκομι, Χαβιέ Ζανέτι και άλλους από την εποχή που αγωνιζόμουν στην Ίντερ από το 1988 μέχρι το 1992. Είμαι κοντά στην χώρα και τους ανθρώπους της. Θέλω να επιστρέψω κάτι απ' όσα μου πρόσφεραν». Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο μπάλες μέχρι στιγμής για τις δύο μπάλες έχουν προσφερθεί σχεδόν 4.000 ευρώ με το ποσό να ανεβαίνει συνεχώς.

Δείτε τον σπουδαίο Μπρέμε εν δράσει...

 

Τελευταία Νέα