«Κάνουμε προπονήσεις ανά πεντάδες και παίζω FIFA με τον Ζέκα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Κάνουμε προπονήσεις ανά πεντάδες και παίζω FIFA με τον Ζέκα»

bet365

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος της Κοπεγχάγης περιέγραψε στο gazzetta.gr την καθημερινότητα του και τις ποδοσφαιρικές μονομαχίες στο Playstation με τον φίλο του Ζέκα. Παράλληλα, σημείωσε πως οι παίκτες των πρωταθλητών Δανίας συνεχίζουν να προπονούνται ανά πεντάδες.

Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν το 1.300.00.

Η Δανία μια χώρα με πληθυσμό 5.822.000 κατοίκους βιώνει για τα καλά τις συνέπειες της πανδημίας, καθώς έχει καταγράψει 4.647 κρούσματα, αλλά και 187 ανθρώπινες απώλειες.

Σε ότι αφορά την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη των Ζέκα και Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, αλλά κάθε φορά με την παρουσία μέχρι πέντε παικτών, όπως τονίζει Ελληνοσουηδός στόπερ, στο gazzetta.gr.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω του κορονοϊού.

«Τα μέτρα είναι αρκετά αυστηρά και στη Δανία. Παραμένουν κλειστά, σχολεία, καφέ, εστιατόρια. Οι περισσότεροι άνθρωποι όπως είναι λογικό μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων κάτι που ασφαλώς τηρείται. Τα σύνορα της χώρας έχουν κλείσει».

Ο 29χρονος σέντερ μπακ τόνισε στο gazzetta.gr πως οι προπονήσεις συνεχίζονται, ενώ τον περισσότερο χρόνο βρίσκεται με τον αρχηγό της Κοπεγχάγης και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ζέκα, παίζοντας Play-Station.

«Εμείς εδώ κάνουμε προπόνηση χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ των πέντε ατόμων. Πηγαίνουμε κανονικά στο γήπεδο ανά πεντάδες, όπως είπα και στη συνέχεια βγαίνουμε έξω για τρέξιμο και ποδήλατο. Ο χρόνος δεν περνάει εύκολα. Εδώ είμαστε παρέα με φίλους. Με τον Ζέκα βλέπουμε τηλεόραση και παίζουμε στο FIFA στο PlayStation».

Η επιθυμία του τεχνικού επιτελείου της Κοπεγχάγης είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι να αποφασιστεί πότε και εάν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

«Από την ομάδα δεν έχουν πει κάτι καινούργιο. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και κάνουμε ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς με βάση την κατάσταση που επικρατεί. Δεν θέλουν να σταματήσουμε να προπονούμαστε ακόμη και στον συγκεκριμένο ρυθμό που ακολουθούμε. Επίσης το Σαββατοκύριακο έχουμε ρεπό. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινές».

Όπως ισχυρίστηκε ο διεθνής με την Σουηδία σέντερ μπακ για την ώρα, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο σκοτάδι.

«Δεν συζητάμε πολλά πράγματα μεταξύ μας γιατί δεν ξέρουμε. Περιμένουμε την ενημέρωση της κυβέρνησης για το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες, όπως επίσης τι θα μας πει η ομάδα. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα».

NEWS FEED