Ο Ντιμπάλα παίζει FIFA με τον Μπέιλ και τον τρολάρει για τον πανηγυρισμό του (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Ντιμπάλα παίζει FIFA με τον Μπέιλ και τον τρολάρει για τον πανηγυρισμό του (vid)

bet365

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει και εδώ και μερικές ημέρες διεξάγεται το τουρνουά FIFA "Combat Corona" με πρωταγωνιστές τους μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Σκοπός των ποδοσφαιριστών είναι να συγκεντρώσουν χρήματα ώστε να δοθούν στη UNICEF και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το τουρνουά το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, μεταδίδεται ζωντανά και έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων καθώς οι Γκάρεθ Μπέιλ, Πάουλο Ντιμπάλα, Λουκ Σο, Μέισον Μάουντ, Ντάνιελ Τζέιμς Κίραν Τιέρνι και πολλοί άλλοι ακόμα προσφέρουν γκολ και θέαμα για καλό σκοπό!

Η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους τον Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ και τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους. Κατά τη διάρκεια τους ματς, ο άσος των «μπιανκονέρι» σκόραρε και πανηγύρισε αλά Μπέιλ. Το ίδιο έπραξε στη συνέχεια και ο Ουαλός «βάζοντας» την μάσκα του Ντιμπάλα.

Φυσικά οι πανηγυρισμοί των δύο ξεσήκωσαν το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την αναμέτρηση. Το τέλος του αγώνα, βρήκε τον Πάουλο Ντιμπάλα μεγάλο νικητή με σκορ 3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα