Σέντρα πριν τον Ιούνιο; Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο;

Gazzetta team
Σέντρα πριν τον Ιούνιο; Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο;

bet365

Ποιες Λίγκες είναι... φαβορί για ν' αρχίσουν πιο σύντομα; Που βρίσκεται το δικό μας πρωτάθλημα σε αυτήν την λίστα;

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας για τα καλά. Αυτό πλέον το έχουμε εμπεδώσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματούμε να ζούμε. Πλάνα γίνονται, σχέδια για το άμεσο μέλλον, όταν θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση και φυσικά λαχτάρα για ποδόσφαιρο και γενικότερα αθλητισμό. Οι διοργανώτριες αρχές των μεγάλων πρωταθλημάτων (και όχι μόνο αυτών) κάνουν τα δικά τους πλάνα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Πολλά τα σενάρια που ακούγονται, η UEFA απειλεί με τιμωρίες για όσες χώρες λήξουν τα πρωταθλήματα με τη βαθμολογία πριν τη διακοπή και μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι μπουκ να μας δώσουν τη δική του πινελιά. Βρίσκουμε μάλιστα αγορά για έναρξη σε κάθε λίγκα ξεχωριστά πριν τις 29 Μαΐου.

Φαβορί η Τουρκία

Η Τουρκία ήταν η τελευταία, από τα μεγάλα πρωταθλήματα, που σταμάτησε τη δράση της. Χρειάστηκε μάλιστα να διαμαρτυρηθούν οι μεγάλοι άσοι, αλλά και να γίνουν συστάσεις από την UEFA για να σταματήσουν οι Τούρκοι το πρωτάθλημά τους. Τώρα δίνονται ως πρώτο φαβορί σε μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Ακολουθούν Σούπερ Λίγκα και Μπουντεσλίγκα

Σε μικρή απόσταση με βάση τις αποδόσεις ακολουθεί η δική μας Σούπερ Λίγκα και η Μπουντεσλίγκα για να δούμε μπάλα πριν μπει ο Ιούνιος. Από κοντά έρχονται η Σέριε Α στην Ιταλία και η Λιγκ 1 στη Γαλλία.

Οι Άγγλοι σφύριξαν αδιάφορα στην αρχή, ελέω Τζόνσον, μέχρι να καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Αυτή τη στιγμή η κορυφαία λίγκα του κόσμου, η Πρέμιερ Λιγκ είναι στην έκτη θέση για επανέναρξη μαζί με την Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία, αλλά και την Ερεντιβίζιε στην Ολλανδία. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη μεγαλύτερη απόδοση.

Οι εξελίξεις τρέχουν, τα πάντα κινούνται γύρω από την πορεία του κορονοϊού, αλλά δεν γίνεται να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Κάποια χαρούμενα διαλείμματα με προσμονή και λαχτάρα για ποδόσφαιρο, σίγουρα βοηθούν την ψυχολογία και μας δίνουν κάτι να περιμένουμε για μετά.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

Τελευταία Νέα