ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λουλάκου: «Στην Λευκορωσία οι φίλαθλοι απέχουν από το γήπεδο με δική τους πρωτοβουλία»!

Λουλάκου: «Στην Λευκορωσία οι φίλαθλοι απέχουν από το γήπεδο με δική τους πρωτοβουλία»!

Λουλάκου: «Στην Λευκορωσία οι φίλαθλοι απέχουν από το γήπεδο με δική τους πρωτοβουλία»!

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, Άζντρεν Λουλάκου, μιλάει για την... παράνοια της Λευκορωσίας, όπου πάντως οι φίλαθλοι αποφάσισαν μόνοι τους να απέχουν από τα παιχνίδια.

Η Λευκορωσία δείχνει να κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν, αφού επιμένει να είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου παίζεται ποδόσφαιρο, ενώ στην υπόλοιπη Γηραιά Ήπειρο, κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έχει διακοπεί, εξαιτίας του κορονοϊού.

«Εδώ δεν συζητείται τόσο το θέμα του κορονοϊού, εγώ έπαιξα το Σάββατο (4/4) και την Κυριακή το πρωί προπονήθηκα κανονικά. Υπάρχει και ένας παίκτης που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αυτό δεν μπορεί να μην σε ανησυχεί, αλλά αυτή είναι η επιλογή αυτών που ηγούνται. Έχοντας συμβόλαιο, εμείς πρέπει να παίζουμε και να κάνουμε αυτο που λένε» εξηγεί ο 32χρονος Αλβανός μεσοεπιθετικός της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, Άζντρεν Λουλάκου.

«Οι φίλαθλοί μας, ύστερα από δική τους πρωτοβουλία, εξήγησαν ότι δεν θα δώσουν το παρών στις εξέδρες στην διάρκεια των αγώνων. Στο τελευταίο ματς ήταν μόλις εκατό άνθρωποι, όταν κανονικά είναι πολύ περισσότεροι» συνεχίζει ο Λουλάκου, προσθέτοντας ότι «το ίδιο συμβαίνει στις άλλες ομάδες και για εμένα αυτό είναι θετικό, γιατί θέλει να πει ότι ο κόσμος αρχίζει να κατανοεί την σοβαρότητα και ελπίζω ότι σύντομα θα διακοπεί και εδώ το πρωτάθλημα».

Προς το παρόν, πάντως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, με τον ποδοσφαιριστή να συμπληρώνει ότι «ελπίζω να μην φτάσουμε σε μια τραγική κατάσταση, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτή».