«Διαζύγιο» Κόνιασπορ – Μακ λόγω κορονοϊού!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Διαζύγιο» Κόνιασπορ – Μακ λόγω κορονοϊού!

bet365

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/3) τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, με αφορμή την απαίτηση του Σλοβάκου να βρεθεί στην πατρίδα του δίπλα στην οικογένεια του.

Η Κόνιασπορ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/3) την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος επιστρέφει στη Σλοβακία δίπλα στην οικογένεια του.

«Ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ρόμπερτ Μακ, που ήρθε στην Κόνιασπορ από τη Ζενίτ. Ο Μακ, ενημέρωσε την ομάδα πως ανησυχεί για την οικογένειά του που βρίσκεται στη Σλοβακία και ήθελε να είναι μαζί της, σε αυτή την περίοδο, λόγω του κορονοϊού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Μια μέρα νωρίτερα ο Σλοβάκος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζεται στη γειτονική χώρα η εξάπλωση του κορονοϊού.

Μεταξύ άλλων ο Μακ υποστήριξε σε συνέντευξη του πως προσπαθεί εδώ και καιρό να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, που βρίσκεται στην πατρίδα του σε πιο ασφαλές περιβάλλον, ενώ αποκάλυψε πως ήταν ένα βήμα από το να μείνει στο... δρόμο, αφού οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπου έμενε μαζί με συμπαίκτες του, επρόκειτο να κλείσουν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα