Τριανταφυλλόπουλος: «Πλέον πλένω τα πιάτα στο... χέρι και μαγειρεύω πολλές σαλάτες»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Πλέον πλένω τα πιάτα στο... χέρι και μαγειρεύω πολλές σαλάτες»

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, που πλέον αγωνίζεται στην Πόγκον Στσέτσιν, μίλησε για τις συνήθειές του τώρα με την καραντίνα.

Πολύ μαγείρεμα και πλύσιμο πιάτων στο χέρι έχει για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο η καραντίνα, ενώ ο αμυντικός της Πόγκον Στσέτσιν είπε πως η ομάδα του επιτρέπει στους παίκτες της να τρέχουν στο γήπεδα ανά δυάδες χωρίς να κάνουν χρήση των χώρων.

Οι δηλώσεις του στο arcadiasports.gr:

Καλησπέρα Κώστα. Πως είναι στην Πολωνία η κατάσταση;

"Καλά είναι, κλεισούρα βέβαια.. Η μέρα περνάει δημιουργικά. Μαγείρεμα, σκούπισμα, δεν πλένουμε τα πιάτα πια στο πλυντήριο. Βλέπω σειρές και ταινίες στο Netflix και παίζουμε με τους Ρισβάνη, Χουμούμη και Γιαννιτσάνη PlayStation. Παίζουμε FIFA και μιλάμε".

Εχουν κλείσει τα σύνορα εκεί; Ποια είναι η κατάσταση με τα καταστήματα;

"Η αλήθεια είναι δεν ξέρω ακριβώς. Είχαν κλείσει τα σύνορα, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με κάποιον που θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τα πάντα είναι κλειστά, μόνο σούπερ μάρκετ και φαρμακεία είναι ανοιχτά. Δεν μπαίνουν πουθενά πάνω από 10 άτομα κάπου και χωρίς να φοράνε μάσκα και γάντια".

Πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να μην διοχετεύει την ενέργειά του στο γήπεδο;

"Είναι δύσκολο γιατί δεν ακουμπάμε μπάλα, αλλά εδώ στην ομάδα έχουμε πάρει άδεια να τρέχουμε ανά δυάδες στο προπονητικό χωρίς να χρησιμοποιούμε τους χώρους και τα αποδυτήρια. Πάμε με τα αυτοκίνητά μας, τρέχουμε μόνοι μας και πάμε πάλι σπίτι. Το καλό είναι αυτό και δόξα τω Θεώ κάθε απόγευμα κάνουμε προπόνηση μέσω μιας πλατφόρμας με τον Σταμάτη Λένη, που έχει τον Κάλλιστο".

Τι μαγειρεύεις;

"Πολύ σαλάτα για να μην παχύνουμε, φιλέτα, σολομούς, στεγνά γιατί η κατάσταση θέλει πολλή προσοχή".

Τα αυστηρά μέτρα που έχουμε πάρει στην Ελλάδα σε κάνουν να είσαι πιο ήσυχος για τους δικούς σου στην Ελλάδα;

"Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τα μέτρα που έχουμε λάβει ως χώρα. Μιλάω καθημερινά με τους δικούς μου και είχαν λάβει τα μέτρα σοβαρά από την αρχή. Μπήκαν από τους πρώτους σε mood εγκλεισμού, ορισμένοι άργησαν να το δουν έτσι. Ως χώρα έχουμε πράξει σοβαρά".

Μπορεί να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό;

"Πάντα είμαι θετικός άνθρωπος, όλος ο πλανήτης το έχει πάρει σοβαρά για το καλύτερο αύριο".

Η συμβουλή που θες να δώσεις;

"Το γνωστό... Να μένουμε σπίτι, να είμαστε θετικοί και να ακούμε ό,τι μας λένε. Να είμαστε χαρούμενοι, να είμαστε υγιείς και να κοιτάμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο αύριο. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχουμε κοντά μας τους δικούς μας ανθρώπους".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα