Τσέφεριν: «Δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις, προέχει η ανθρώπινη ζώη»

Gazzetta team
Τσέφεριν: «Δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις, προέχει η ανθρώπινη ζώη»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξαντέρ Τσέφεριν μίλησε για τα ενδεχόμενα που υπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθούν ομαλά τα φετινά πρωταθλήματα, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι για την υγεία.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Σε αυτές τις δύσκολες και δραματικές στιγμές που βιώνουμε, το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ανθρώπινη ζωή. Φυσικά επηρεάζεται και το ποδόσφαιρο μέσα από όλο αυτό καθώς έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματα παντού.

Δεν γνωρίζουμε πότε αυτή η πανδημία θα λάβει τέλος. Αλλά εμείς έχουμε μερικά σχέδια. Ειμαστε σε επαφές με όλες τις ομάδες της Ευρώπη και δουλεύουμε όλοι μαζί για να βρούμε μία λύση. Ομως πρέπει να περιμένουμε.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα τον Μάϊο ή στα μέσα του Ιουνίου ή ακόμα και στα τέλη Ιουνίου. Αν δεν πετύχουμε τότε οι σεζόν θα θεωρηθούν αποτυχημένες. Είναι δύσκολο να γίνουν τα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε σίγουρα πως μπορούν να διεξαχθούν ματς. Χρειάζεται χρόνος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα