Μάνατζερ Σεμέδο: «Οι παίκτες είναι ανήσυχοι, να δούμε μέχρι πόσο θα φτάσουν οι περικοπές»

Δημήτρης Τομαράς
Μάνατζερ Σεμέδο: «Οι παίκτες είναι ανήσυχοι, να δούμε μέχρι πόσο θα φτάσουν οι περικοπές»

bet365

Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο, Ουλίσες Σάντος, σε δηλώσεις του στο εξωτερικό στάθηκε στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται λόγω κορονοϊού και φοβίζει τους παίκτες. Τι είπε για τις πορτογαλικές ομάδες και την Μπαρτσελόνα.

Ο Ουλίσες Σάντος - που εκπροσωπεί εκτός από τον Σεμέδο και τον Καφού του Ολυμπιακού και έχει παίκτη και στην ΑΕΚ - είπε σε συνέντευξή του στο TSF για:

Τους παίκτες: Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς το τι γίνεται και το πότε και εάν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά. Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες το τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε το που θα φτάσουν οι περικοπές μισθών.

Τις περικοπές: Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και εάν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών. Και αυτό θα επηρεάσει όλους τους Πορτογάλους παίκτες και γενικά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Έχει επίσης σημασία το πως θα αντιδράσει η πορτογαλική Λίγκα και το εάν θα πληρώσει έγκαιρα τις μισθοδοσίες. Η Ένωση των παικτών έχει δηλώσει ανοιχτή στον διάλογο. Τώρα η Πόρτο, η Μπράγκα η Σπόρτινγκ αρχίζουν να παίρνουν θέση ενώ η Μπενφίκα δεν θέλει να πει κάτι για τώρα. Η Ένωση των παικτών από μέρους της πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται να πληρώσουν το... μάρμαρο μόνο οι παίκτες. Να πάει μόνο σε αυτούς ο... λογαριασμός των οικονομικών ζημιών. Έξω από τα πορτογαλικά σύνορα ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε μείωση μισθών για όλους τους υπαλλήλους στην ομάδα για να μειώσει τον οικονομικό αντίκτυπο.

 

Τελευταία Νέα