Κορονοϊός: Ο Σάμαρης ενημερώνει για την κατάσταση στην Ελλάδα στα πορτογαλικά (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Σάμαρης ενημερώνει για την κατάσταση στην Ελλάδα στα πορτογαλικά (vid)

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε στους οπαδούς της Μπενφίκα στη γλώσσα τους, τους είπε τη συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Covid-19, αλλά και να προσέχουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Βρίσκεται στην Μπενφίκα από το 2014 και όπως φάνηκε μιλάει άπταιστα πλέον τη γλώσσα. Ο Ανδρέας Σάμαρης εμφανίστηκε με βίντεο στο Twitter των Αετών της Λισσαβώνας, μιλώντας για το συμβαίνει στην Ελλάδα με την εξάπλωση του Covid-19 και στέλνοντας μήνυμα υγείας και ελπίδας.

«Θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θέλω να σας μιλήσω για τη δική μου καθημερινότητα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου. Μία καθημερινότητα που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι, όπως εσείς και όλοι δικοί σας. Κάνω καθημερινές προπονήσεις, όπως πρέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Μπενφίκα μας βοηθάει και μας συμπαραστέκεται σε αυτές.

Οσον αφορά την Ελλάδα, τα πράγματα εδώ είναι πιο σοβαρά από ό,τι στην Πορτογαλία, με περισσότερα κρούσματα, περισσότερα θύματα. Μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου και με αυτόν τον τρόπο συμβάλω στο να μην διαδοθεί ο ιός. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, ενότητα, αλλά και να περάσει αυτή η άσχημη κατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα.

Θέλω να σας πω και μία φράση στα ελληνικά για την περίσταση: “Μείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς, προστατέψτε εσάς, τους γύρω σας και τους αγαπημένους σας”. Ετσι λοιπόν οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέρα με την ημέρα, ελπίζοντας να περάσουν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε άμεσα όλοι στη ρουτίνα μας, στις ζωές μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα