Σανίνο για κορονοϊό: «Επικρατούσε πανικός γιατί ταξίδεψα από την Ιταλία»

Σανίνο για κορονοϊό: «Επικρατούσε πανικός γιατί ταξίδεψα από την Ιταλία»

bet365

Η απόφαση της Χόνβεντ πριν από περίπου 20 μέρες να θέσει τον Μπέπε Σανίνο σε καραντίνα είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αλλά εκ των υστέρων αποδείχθηκε σωστή και ενδεδειγμένη ενέργεια.

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού επέστρεψε στην Ουγγαρία τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο μολονότι δεν εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού, οι άνθρωποι της Χόνβεντ του ζήτησαν να μην προσέλθει για δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για προληπτικούς λόγους.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πλέον προπονεί κανονικά την ομάδα του έδειξε με νέες δηλώσεις του να κατανοεί την απόφαση που πήρε η Χόνβεντ. «Η Χόνβεντ πήρε προληπτικά μέτρα κάτι που θα συνέβαινε με τον καθένα. Ήμουν ένας από τους πρώτους που έπεστρεψαν από την Ιταλία πριν από τρεις εβδομάδας και επικρατούσε χάος.

Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο πήραν την θερμοκρασία μου, όπως κάνουν με όλους όσους ταξιδεύουν από την Ιταλία. Ο σύλλογος στη συνέχεια μου ζήτησε για 15 μέρες να μπω σε καραντίνα. Επέστρεψα πριν από λίγες μέρες στην Ουγγαρία από την στιγμή που το τεστ για κορονοϊό βγήκε αρνγητικό.

Εδώ ο κόσμος κυκλοφορεί, τα μαγαζιά είναι ανοικτά εκτός από τα θέατρα, τα σινεμά και τα σπα. Για την ώρα δεν επικρατεί ο πανικός που παρατηρούμε στην Ιταλία».

 

Τελευταία Νέα