Χιμένεθ: «Θα επέστρεφα χωρίς να μιλήσω για χρήματα μόνο στη Σεβίλλη και στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Θα επέστρεφα χωρίς να μιλήσω για χρήματα μόνο στη Σεβίλλη και στην ΑΕΚ»

bet365

Την αγάπη του για τη Σεβίλλη και την ΑΕΚ εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Χιμένεθ μίλησε στην εφημερίδα Marca από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την παρουσία του στον πάγκο της Αλ Ουάντα και για την προπονητική του πορεία.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν θα επέστρεφε στη Σεβίλλη χωρίς να μιλήσει για χρήματα με τον Χιμένεθ να απαντάει πως εκτός από την ομάδα της Ανδαλουσίας, το ίδιο θα έκανε και για την ΑΕΚ που επίσης βρίσκεται στην καρδιά του.

«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας θα ήταν η μόνη στην οποία θα επέστρεφες χωρίς να μιλήσεις για χρήματα;», ήταν χαρακτηριστικά η ερώτηση με τον Χιμένεθ να απαντάει: «Ναι. Φυσικά. Και επίσης η ΑΕΚ».

Όσον αφορά για το προπονητικό του μέλλον υπογράμμισε: «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στην Ισπανία αργά ή γρήγορα, αν και δεν αποκλείω την επιστροφή στην Ελλάδα».

Ο Χιμένεθ επίσης υπογράμμισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το πιο απαιτητικό από αυτά που έχει εργαστεί λόγω της πίεσης που υπάρχει: «Έχω εργαστεί σε αρκετά πρωταθλήματα. Ποιοτικά το καλύτερο είναι το ισπανικό. Το πιο απαιτητικό είναι το ελληνικό εξαιτίας της πίεσης που υπάρχει από τους φιλάθλους. Στο Κατάρ και στα Η.Α.Ε., εξαρτάται πολύ από τους προπονητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα