Από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον... ξάδερφο Τιάαλαντ Χάαλαντ!

Από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον... ξάδερφο Τιάαλαντ Χάαλαντ!

bet365

Στα χνάρια του Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως βαδίζει ο 16χρονος ξάδερφος του σταρ της Ντόρτμουντ, Τιάαλαντ Χάαλαντ κάνοντας το ντεμπούτο του και εκείνος με την πρώτη ομάδα της Μπρίνε!

Τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι ουκ ολίγα. Ο γκολτζής της Ντόρτμουντ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην Μπρίνε σε ηλικία 15 ετών, ενώ ο ξάδερφος του αγωνίστηκε στην ίδια ομάδα στα 16 του.

Αμφότεροι αγωνίζονται ως επιθετικοί, είναι και οι δύο ψηλοί, γρήγοροι και δυναμικοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τιάαλαντ μάλιστα στις μικρότερες ομάδες της Μπρίνε πέτυχε 34 γκολ σε 15 παιχνίδια παραπέμποντας στις επιδόσεις του Έρλινγκ.

«Ο Έρλινγκ αποτελεί μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι θαυμάσια αυτά που έχει πετύχει. Καταφέρνει σε κάθε ματς να δείχνει την αξία του», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκκολαπτόμενος αστέρας της Μπρίνε και του νορβηγικού ποδοσφαίρου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα