Βασιλαντωνόπουλος - Γιακουμάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα στην Γκόρνικ για να μπούμε στα πλέι οφ» (vid)

Βασιλαντωνόπουλος - Γιακουμάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα στην Γκόρνικ για να μπούμε στα πλέι οφ» (vid)

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος - Γιακουμάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα στην Γκόρνικ για να μπούμε στα πλέι οφ» (vid)

bet365

Οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Γιώργος Γιακουμάκης παρουσιάστηκαν από την Γκόρνικ και στις πρώτες τους δηλώσεις εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα ώστε αυτή να πετύχει την είσοδο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ που πήραν μεταγραφή στην πολωνική Γκόρνικ ως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού:

Βασιλαντωνόπουλος

Για τη μεταγραφή του στην Γκόρνικ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Γκόρνικ. Και εγώ και ο Γιώργος είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και περιμένουμε να αρχίσουμε τη δουλειά και να αποτελέσουμε μέλη της ομάδας».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της Γκόρνικ από τον ίδιο: «Θα το δείτε. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, καλύτερα να το δείτε στο γήπεδο. Προτιμώ τις πράξεις μέσα στο γήπεδο και όχι τα λόγια».

Για τον Γιακουμάκη: «Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό άτομο και θα το δείτε. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Μπορεί να παίξει και μέσα στην περιοχή, κι αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι και συνολικά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για τις φιλοδοξίες τους στην Γκόρνικ: «Οι φιλοδοξίες μας είναι να ενταχθούμε γρήγορα στην ομάδα γιατί έρχονται παιχνίδια. Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Ξεκινάμε από αύριο τη δουλειά και ευελπιστούμε να δώσουμε το καλύτερο στο γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Γιακουμάκης

Για τον Βασιλαντωνόπουλο: «Ο Σταύρος δεν θέλει να πει κάτι γι' αυτόν. Εγώ όμως τον ξέρω καλά. Είναι μια... μηχανή. Είναι ένα... ρομπότ! Μπορεί να τρέξει και 100 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Παίζει με πάθος, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του, τρέχει πολύ και είναι ένα μπακ που παίζει όλη την πλευρά».

Για το πολωνικό πρωτάθλημα και την Γκόρνικ: «Έχουμε δει αρκετά βίντεο από το πολωνικό πρωτάθλημα. Τα γήπεδα είναι φοβερά. Τα περισσότερα είναι καινούργια. Οι αγωνιστικοί χώροι είναι καλοί, οι οπαδοί επίσης και αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα. Η Γκόρνικ είναι μια ομάδα με ιστορία και τίτλους. Οι οπαδοί μας είναι πολύ καλοί και δεν βλέπω την ώρα να πανηγυρίσω μαζί τους. Το γήπεδό μας είναι φανταστικό και είμαστε ενθουσιασμένοι».

Για τον Ανγκούλο που έχει αγωνιστεί μαζί του στο παρελθόν: «Έχω παίξει με τον Ανγκούλο στον Πλατανιά. Μου αρέσει σαν άτομο, είναι απίστευτος χαρακτήρας και τον εκτιμώ ως παίκτη, είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός που μπορεί να σκοράρει από οπουδήποτε. Θα βοηθηθούμε και αυτό θα είναι καλό για την ομάδα».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από αυτόν και τον Βασιλαντωνόπουλο: «Θα πρέπει να περιμένουν πολλά πράγματα από εμάς. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και το 110% λες και είμαστε στην ομάδα για μια δεκαετία. Αυτό το πάθος άλλωστε μας χαρακτηρίζει και τους δυο. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταμείψουμε τους οπαδούς μας».

 

Τελευταία Νέα