Κουμπάουερ: «Ήξερα τις δυνατότητες του Φούντα, δεν εκπλήσσομαι από τις εμφανίσεις του»

Κουμπάουερ: «Ήξερα τις δυνατότητες του Φούντα, δεν εκπλήσσομαι από τις εμφανίσεις του»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τις εμφανίσεις του Ταξιάρχη Φούντα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης, Ντίτμαρ Κουμπάουερ.

Ο Έλληνας φορ στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του, αποτελεί τον μεγάλο σταρ της Ραπίντ Βιέννης έχοντας φτάσει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα Αυστρίας.

Ο Φούντας, ο οποίος είναι παράλληλα, ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της σεζόν αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αυστρία με τον τεχνικό της Ραπίντ, Ντίτμαρ Κουμπάουερ να δέχεται συχνά ερωτήσεις για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Πανιωνίου.

Ο Κουμπάουερ άλλωστε συνεργάστηκε με τον 24χρονο φορ και στην Σεν Πόλτεν.

«Γνωρίζαμε την αξία του Ταξιάρχη όταν πήραμε την απόφαση να τον αποκτήσουμε. Δεν μου προκαλούν εντύπωση όσα έχει κάνει γιατί ήξερα τις δυνατότητες του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα δυνατό και πολύ γρήγορο φορ, ο οποίος έχει βρει στη Ραπίντ Βιέννης ρυθμό. Περιμένω να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και αυτοπεποίθηση, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πολύ στην τρέχουσα σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 48χρονος τεχνικός.

 

Τελευταία Νέα