Συναγερμός: Ο κοροναϊός ανέβαλε σαράντα αγώνες στην Ιταλία

Gazzetta team
Συναγερμός: Ο κοροναϊός ανέβαλε σαράντα αγώνες στην Ιταλία

bet365

Τα κρούσματα κοροναϊού στην επαρχία Λόντι της Λομβαρδίας οδήγησαν στην αναβολή σαράντα ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Συναγερμός σήμανε και στην ποδοσφαιρική Ιταλία με τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού στην χώρα, η πλειοψηφία των οποίων εντοπίστηκαν στην επαρχία Λόντι της Λομβαρδίας. Η αρμόδια επιτροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής ανακοίνωσε την αναβολή σαράντα συνολικά αγώνων, διαφόρων κατηγοριών.

Τα παιχνίδια ξεκινούν από την υψηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία και φτάνουν έως την κατηγορία των κορασίδων. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «αυτή η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης που προκύπτει από τον κοροναϊό, ο οποίος αφορά την επαρχία Λόντι και τις ομάδες που προέρχονται από την συγκεκριμένη περιοχή».

Έξι τα κρούσματα στην επαρχία Λόντι, με έναν 38χρονο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ θετική έχει βρεθεί η έγκυος συζυγος του και ένας φίλος. Συνολικά 250 άτομα μπήκαν σε καραντίνα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι συγκεκριμένοι ασθενείς.

 

Τελευταία Νέα