Ο «Έλληνας» Σιρχάουζ σκότωσε τον Άγιαξ και του ζήτησε συγνώμη (vid)

Ο «Έλληνας» Σιρχάουζ σκότωσε τον Άγιαξ και του ζήτησε συγνώμη (vid)

Gazzetta team
Ο «Έλληνας» Σιρχάουζ σκότωσε τον Άγιαξ και του ζήτησε συγνώμη (vid)

bet365

Ο γιος του Κορνίλιους Σιρχάουζ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι στα υπόψη του Τζον Φαν'τ Σιπ, όπως πρώτο αποκάλυψε το gazzetta.gr, οδήγησε την Χρόνινγκχεν σε σπουδαία νίκη επί του Αίαντα, από τον οποίο παίζει δανεικός!

Μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, παρέα με Ματάις ντε Λιχτ και Φρένκι ντε Γιονγκ. Και, κόντρα στον Αίαντα, έμελλε να πετύχει το πιο σημαντικό γκολ της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο Κάι Σιρχάουζ, γιος του άλλοτε προέδρου της ΑΕΚ, Κορνίλιους, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και βρίσκεται στα υπόψη του Τζον Φαν'τ Σιπ για την εθνική ομάδα, όπως πρώτο αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο το gazzetta.gr.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος παίζει στην Χρόνινγκχεν ως δανεικός από τον Άγιαξ, δεν... λυπήθηκε την ομάδα στην οποία ανήκει και, με ένα τυχερό γκολ, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της τωρινής ομάδας του (2-1), ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο του Αίαντα.

Με αυτή την ήττα, την πρώτη από την Χρόνινγκχεν στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο του 2014, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ συμπλήρωσε τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και, παρ' ότι παραμένει πρώτη στην βαθμολογία, έχει πλέον την δεύτερη Άλκμααρ στο -3.

 

Τελευταία Νέα