Κύπρος: Ελεύθερος ο παίκτης που συνελήφθη για «στημένα»

Gazzetta team
Κύπρος: Ελεύθερος ο παίκτης που συνελήφθη για «στημένα»

bet365

Ελεύθερος αφέθηκε ο παίκτης που συνελήφθη στην Κύπρο για σχέση σε ματς με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Χθες, οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου προχώρησαν σε σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε πως ο παίκτης αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα και η σύλληψη έγινε για το ματς της ομάδας του κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Ωστόσο, ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε κάτι εναντίον του.

«Το Σάββατο είχαμε παραλάβει μια έκθεση της ΟΥΕΦΑ από την ΚΟΠ. Μετά τη μελέτη αποταθήκαμε σε ένταλμα σύλληψης με τα δεδομένα που είχαμε στην έκθεση. Μετά τη σύλληψη, έγιναν ανακρίσεις, το πρόσωπο αυτό προέβαλε ισχυρισμούς και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια μικρή ασάφεια. Μετά που είχαν ληφθεί καταθέσεις και είχαν διασταυρωθεί κάποιες πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος. Τα δεδομένα που υπήρχαν δείχνουν ότι υπήρχε ασάφεια. Αποδείχθηκε ότι η έκθεση δεν ευσταθούσε. Κάποια δεδομένα δεν ήταν έτσι ακριβώς. Δεν είναι λάθος της ομοσπονδίας ή της αστυνομίας. Ήταν λανθασμένη πληροφόρηση. Οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Έχουν ανακριθεί κάποια άλλα άτομα. Είναι σοβαρές υποθέσεις, όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για τη στοιχειοθέτηση» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα