Μπάμπελ - Άγιαξ: Τα highlights του... γεννημένου Αίαντα (vid)

Μπάμπελ - Άγιαξ: Τα highlights του... γεννημένου Αίαντα (vid)

Gazzetta team
Μπάμπελ - Άγιαξ: Τα highlights του... γεννημένου Αίαντα (vid)

bet365

Ο Ράιαν Μπάμπελ είναι και πάλι κάτοικος Άμστερνταμ και επιστρέφει για δεύτερη φορά στον Άγιαξ μετά την παρθενική φυγή του το 2007, για να προσφέρει κι άλλα highlights στο ιστορικό του.

Τρεις δεκαετίες, τρεις ισάριθμες ανακοινώσεις μεταγραφής, εκ των έσω ή από κάποιον άλλο σύλλογο. Προσεχώς και τρία αποχαιρετιστήρια μηνύματα. Η σχέση του Ράιαν Μπάμπελ με τον Άγιαξ γεννά και νέο κεφάλαιο, καθώς ο Ολλανδός μέσος κατευθύνεται ξανά στην γενέτειρα του, μετά το καλοκαίρι του 2013. Για να φορέσει την φανέλα του έφηβου, του άνδρα, του στρατιώτη «Ράιαν», προς διάσωση των ουκ ολίγων αναμνήσεων.

Ο Αίαντας ανακοίνωσε εδώ και λίγες ημέρες τον 33χρονο πλέον επιθετικό, ο οποίος μετά την περιήγηση του σε πέντε χώρες και επτά συλλόγους, γυρίζει πάλι, έστω και για ένα εξάμηνο με προκαθορισμένο φινάλε στον σύλλογο του πεπρωμένου του. Εκεί που έχει σημειώσει 133 εμφανίσεις και 29 γκολ, με το πρώτο του, μάλιστα, να έρχεται στις 20 Νοεμβρίου του 2004 περνώντας ως αλλαγή στη θέση του "δικού" μας Γιάννη Αναστασίου! Πρωτίστως, εκεί που αποθεώνεται ανεξαρτήτως εμφανίσεων και προσφοράς και που η εξέδρα προσφωνεί το όνομα του πάντα με χρώμα συμπάθειας.

 

Τελευταία Νέα