«Όχι» της Βίλεμ σε πρόταση 6.5 εκατ. ευρώ για Παυλίδη!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Όχι» της Βίλεμ σε πρόταση 6.5 εκατ. ευρώ για Παυλίδη!

bet365

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Βαγγέλη Παυλίδη με τα χρώματα της Βίλεμ, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες με την Σέλτικ να προσφέρει στην ολλανδική ομάδα 6.5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 10% του παίκτη, με τους Ολλανδούς ωστόσο να απαντούν αρνητικά.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει εντυπωσιακή σεζόν στην Βίλεμ, έχοντας πετύχει 9 γκολ σε 17 ματς, όντας δεύτερος Έλληνας σκόρερ πίσω μόνο από τον Ταξιάρχη Φούντα της Ραπίντι Βιέννης.

Ο 21χρονος φορ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων, έχει προσελκύσει μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της Σέλτικ.

Οι «Κέλτες» μάλιστα επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στη Βίλεμ, αλλά και ποσοστό 10% από πιθανή μεταπώληση του νεαρού φορ.

Η ολλανδική ομάδα παρά την υψηλή πρόταση των Σκωτσέζων απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την προσφορά διαμηνύοντας πως ο Παυλίδης αποτελεί περισουσιακό στοιχείο του συλλόγου από το Τίλμπουργκ και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί για ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Κέλτες» σκοπεύουν να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα