Η Μπενφίκα κατηγορεί την Πόρτο για "στημένο" πρωτάθλημα

Gazzetta team
Η Μπενφίκα κατηγορεί την Πόρτο για "στημένο" πρωτάθλημα

bet365

Συμβαίνουν και στην Πορτογαλία οι παρασκηνιακές κόντρες και οι κουβέντες κατά της διαιτησίας, με την Μπενφίκα να περνά στην αντεπίθεση και να κατηγορεί την Πόρτο για διαιτητική εύνοια, κάνοντας λόγο για «στημένο πρωτάθλημα».

Τότεναμ - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μπενφίκα έπαθε... Superleague και έχει πυροδοτήσει σκάνδαλο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αποκαλώντας στημένο το πρωτάθλημα υπέρ της Πόρτο!

Η διοίκηση των Αετών της Λισαβόνας εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα που εντόπισε στις νίκες των Δράκων τις τελευταίες αγωνιστικές και κάνει λόγο για μία και μοναδική ομάδα που οφελείται μονίμως στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου βρίσκεται διαρκώς προπορευόμενη στην κορυφή, αυτή τη στιγμή στο +4 (45 βαθμοί έναντι 41), ωστόσο, φωνάζει για τον τρόπο που η Πόρτο πήρε δύο σερί εκτός έδρας νίκες στις έδρες κατά σειρά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-2) και της Μορεϊρένσε (2-4).

Στο πρόσφατο παιχνίδι της, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση για τρεις καθοριστικές αποφάσεις, που έδρασαν όλες προς όφελος των φιλοξενούμενων.

«Ήρθε η ώρα να πούμε ανοιχτά, ότι αντίθετα με την αγωνιστική αλήθεια, η Πόρτο διατηρείται στη μάχη του τίτλου μόνο εξαιτίας των διαδοχικών διαιτητικών λαθών που συμβαίνουν υπέρ της.

Πάντα υπάρχει μόνο μία ομάδα που ωφελείται συστηματικά. Μια ομάδα που χρησιμοποιεί ως πάγια πρακτική να απειλεί και να επηρεάζει ομάδες διαιτητών, που εισβάλλει με προέδρους και ηγέτες, που επιτίθεται σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε, συμπερλιμαβανομένων αντιπάλων παικτών και προπονητών.

Καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει σε καθοριστική καμπή, όσα συνέβησαν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχουν αρχίσει να στενεύουν τα περιθώρια. Στο ματς με την Σπόρτινγκ, οι διαιτητές συγχώρεσαν στον Τέλες μια αδικαιολόγητη έκρηξη. Και στο ματς με την Μορεϊρένσε, υπερέβη κάθε όριο, όλα πάντα υπέρ μιας συγκεκριμένης ομάδας, ακυρώνοντας γκολ των γηπεδούχων που ήταν καθαρό, επικυρώνοντας το τρίτο γκολ της Πόρτο που υπήρχε φάουλ του Σοάρες αλλά και το πέναλτι που δεν δόθηκε για την Μορεϊρένσε», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μπενφίκα προς τα ΜΜΕ, σε ένα σκηνικό που φαντάζει γνώριμο στα μέρη μας, αλλά αποδεικνύει ότι οι κουβέντες για την διαιτησία και οι παρασκηνιακές κόντρες απασχολούν κι άλλα, πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα