Ιμπραΐμοβιτς: Προσπάθησαν να ρίξουν τελείως το άγαλμά του στο Μάλμε!

Κώστας Ζάλιαρης
Ιμπραΐμοβιτς: Προσπάθησαν να ρίξουν τελείως το άγαλμά του στο Μάλμε!

bet365

Άγνωστοι επιχείρησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης να κόψουν τα πόδια του αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε για να ρίξουν εντελώς μετά τους πρόσφατους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει προκαλέσει οργή στους οπαδούς της γενέτειράς του από τη στιγμή που ενεπλάκη στο μετοχικό σχήμα της Χάμαρμπι και απέκτησε κομμάτι του συλλόγου για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να σημειώσει πρόοδο στο άμεσο μέλλον.

Οπαδοί της Μάλμε πριν από λίγες μέρες βανδάλισαν το άγαλμα του ποδοσφαιριστή και το βράδυ της Τετάρτης... επέστρεψαν για να το ρίξουν εντελώς!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Μάλμε αλλά και την διερεύνηση που έκανε η Αστυνομία, ναι μεν έγινε απόπειρα να κοπεί το άγαλμα από τα πόδια για να γκρεμιστεί, ωστόσο, οι δράστες δεν τα κατάφεραν και τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος πτώσης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα