VAR: Πρόταση για επεξήγηση από τους διαιτητές προς τους οπαδούς!

Κώστας Ζάλιαρης
VAR: Πρόταση για επεξήγηση από τους διαιτητές προς τους οπαδούς!

bet365

Μια νέα πρωτοποριακή πρόταση που η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εφαρμογής, φαίνεται πως θα κατατεθεί αναφορικά με την έναρξη επικοινωνίας των διαιτητών με τους οπαδούς προκειμένου να επεξηγούνται οι αποφάσεις με το VAR!

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή* στα χαμένα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με το SkySports, στο Μπέλφαστ λαμβάνουν χώρα κρίσιμες συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου με την επιρροή του VAR που έχει κάνει... μεγάλο ντόρο από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η IFAB (International Football Association Board), θα κληθεί να συζητήσει πρόταση με την οποία θα υπάρχει επικοινωνία των διαιτητών και με τους οπαδούς προκειμένου στις αντιδράσεις τους, να επεξηγούνται οι αποφάσεις που λαμβάνονται με τη βοήθεια του VAR!

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν – ακόμα – να μαθαίνει όσα λέγονται στην ενδοεπικοινωνία του διαιτητή στο γήπεδο με τον VAR και τον assistant VAR στο δωμάτιο ελέγχου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα