Μήτρογλου: «Κράξιμο» από τον γαλλικό Τύπο για την... εξαφάνισή του

Κώστας Ζάλιαρης
Μήτρογλου: «Κράξιμο» από τον γαλλικό Τύπο για την... εξαφάνισή του

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στα... αζήτητα, έχει μόλις δυο γκολ φέτος ως δανεικός στην Αϊντχόφεν και οι Γάλλοι δεν είναι καθόλου συμπονετικοί στα σχόλιά τους για τον Έλληνα φορ που ανήκει στη Μαρσέιγ.

Ο «Μητρογκόλ» βιώνει... παύση πυρός μπροστά από τα αντίπαλα καρέ και δέχεται πλέον δριμεία κριτική...

Πιο χαρακτηριστικά, το footmercato.net αναφέρει:

«Ως αποτυχία στη Μασσαλία, ο Μήτρογλου βρήκε “καταφύγιο” στην Γαλατασαράι, όμως, έπειτα από έξι μήνες οι Τούρκοι κατάλαβαν πως δεν γινόταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η Αϊντχόφεν τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και ο Μήτρογλου βρίσκεται στην Ολλανδία έπειτα από τις Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία.

Σκόραρε δυο φορές στα πρώτα τρία επίσημα ματς, δέχθηκε αρκετά κολακευτικά σχόλια, όμως, δεν έχει σκοράρει από τον Σεπτέμβρη, που σημαίνει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις...

Μάλιστα, ο άλλοτε Ολλανδός διεθνής, Ρενέ Φαν ντε Κέρκοφ, χαρακτήρισε τον Έλληνα στράικερ “περιορισμένων δυνατοτήτων”...

Όσο για την ιστοσελίδα BD.nl, ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται μαζί με τους Αφελάι (Στόουκ), Μπρούμα (Λειψία), Μποσκαλί (Νις) και Μπάουμγκαρτλ (Στουτγκάρδη) στη λίστα με τις αποτυχημένες μεταγραφές. Αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται και στις αποτυχημένες επιλογές του τεχνικού διευθυντή της PSV, Τζον ντε Γιόνγκ...».

 

Τελευταία Νέα