Προπονητής της χρονιάς ο Παναγόπουλος! (pic)

Gazzetta team
Προπονητής της χρονιάς ο Παναγόπουλος! (pic)

bet365

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος οδήγησε την Ακρόπολις στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας καταρρίπτοντας τρία ρεκόρ και βραβεύτηκε για το επίτευγμά του!

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της ΑΕΛ έφτιαξε στη Στοκχόλμη την πιο επιθετική ομάδα στη Σουηδία και την οδήγησε στην ιστορική άνοδο. Τόσο το επίτευγμα αυτό, όσο και ο τρόπος παιχνιδιού της Ακρόπολις έχουν βάλει τον Παναγόπουλο στα ραντάρ αρκετών σουηδικών ομάδων, ενώ ήρθε και η βράβευση ως επιστέγασμα της προσπάθειάς του.

Η Λίγκα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τον ανέδειξε κορυφαίο προπονητή της κατηγορίας. «Ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε μόνο να ανεβάσει την ομάδα στη Σουπερέταν, αλλά έσπασε και τρία ρεκόρ. Ρεκόρ πόντων, ρεκόρ νικών, ρεκόρ γκολ», αναφέρει χαρακτηριστικά το βραβείο που του παραδόθηκε και αφορά τόσο τον βορρά, όσο και τον νότο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα