Ο καυγάς Έρικσον – Σερ Άλεξ για τον Ρούνεϊ και το «άντε γαμ%@%^@»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο καυγάς Έρικσον – Σερ Άλεξ για τον Ρούνεϊ και το «άντε γαμ%@%^@»!

bet365

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε την έξαλλη κατάσταση στην οποία του τηλεφώνησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μόλις είχε ενημερώσει τον τραυματία Ρούνεϊ πως θα βρισκόταν στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ του 2006!

Ο Σουηδός, άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», έφερε στο φως της δημοσιότητας τη στιγμή που έφτασε να... βριστεί με τον Σκωτσέζο πολυνίκη πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος στράικερ, είχε τραυματιστεί στο μετατάρσιο και έπρεπε να πιέσει πολύ τον οργανισμό του και το πόδι του για να μπορέσει να παίξει στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία. Πήρε μέρος στο τουρνουά, αλλά ήταν πολύ κακός, εμφανώς επηρεασμένος από το πρόβλημα που τον είχε ταλαιπωρήσει...

Όταν ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε κάνει γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή της εθνικής Αγγλίας σ' εκείνο το προ 13 ετών Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε... τρελαθεί και τον πήρε αμέσως τηλέφωνο.

Ακολουθεί η ιστορία, όπως την αφηγήθηκε ο Σουηδός κόουτς στους Times:

«Όταν ήταν νευριασμένος, πάντα έπαιρνε τηλέφωνο πολύ πρωί. Νωρίτερα και από τις 07:00! Πάντα! Και δεν ρωτούσε ποτέ “τι κάνεις Σβεν;”. Είχε αρχίσει να λέει “θα σε σκοτώσω, τελείωσες!”, όμως εγώ ήμουν προπονητής της εθνικής Αγγλίας και έπρεπε να υψώσω ανάστημα. Όταν μου είπε “Μη διαλέξεις τον Ρούνεϊ γιατί θα σε σκοτώσω”, του απάντησα “άντε γαμ#%@%@, τι έχεις πάθει;”».

 

Τελευταία Νέα