ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μέσι – Κριστιάνο: Πόσο σκοράρουν με το... «κακό» τους πόδι; (vid)

Μέσι – Κριστιάνο: Πόσο σκοράρουν με το... «κακό» τους πόδι; (vid)

Μέσι – Κριστιάνο: Πόσο σκοράρουν με το... «κακό» τους πόδι; (vid)

Ένα βίντεο με όλα τα γκολ των Μέσι και Κριστιάνο με το «κακό» τους πόδι, κάνει όλο τον κόσμο ν' απορεί αν πραγματικά αυτοί οι δύο έχουν κάποια αδυναμία στο παιχνίδι τους...

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουαλία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι δυο παγκόσμιοι αστέρες που έχουν αφήσει ήδη εποχή και έκαναν το ποδόσφαιρο πιο ιδιαίτερο και πλούσιο με την παρουσία τους, συνεχίζουν ο ένας μακριά απ' τον άλλον τη μεγάλη τους κόντρα για την... απόλυτη κορυφή.

Πλέον, έχουν συμφιλιωθεί όσο ποτέ άλλοτε και με τον CR7 να επαναλαμβάνει πως θα ήθελε ένα βράδυ να δειπνήσει με τον Αργεντινό και να συζητήσουν για τη μπάλα και για όσα έχουν βιώσει στην πορεία τους προς τους τίτλους και τις διακρίσεις.

Τα γκολ που πετυχαίνουν αδιαλείπτως, εκπλήσσουν συνεχώς τον κόσμο. Ο Κριστιάνο συνεχίζει ακάθεκτος στην εθνική Πορτογαλίας αυτό τον καιρό τη στιγμή που ο Μέσι είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να παίξει στην Αργεντινή.

Ένα... διαφορετικό βίντεο, όμως, δίνει την καλύτερη αφορμή για ν' αναρωτηθεί κανείς αν αυτοί οι δύο σούπερ σταρ έχουν κάποια... Αχίλλειο πτέρνα.

Ο Λιονέλ Μέσι, ως γνωστόν, έχει μαγικό αριστερό πόδι και ο Κριστιάνο προτιμά το αντίθετο.

Κι όμως, αυτό που μπορεί εκείνοι να χαρακτηρίζουν ως... «κακό» τους πόδι, έχει κάνει κατά διαστήματα, μαγικά πράγματα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο: