Μουρίνιο: «Και στα 50 του, ο Κριστιάνο θα σκέφτεται πως θα σκοράρει»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Και στα 50 του, ο Κριστιάνο θα σκέφτεται πως θα σκοράρει»!

bet365

Ακόμα κι όταν οι δυνάμεις του σταδιακά θα τον εγκαταλείπουν και θα βρίσκεται χαλαρός στο σπίτι του απολαμβάνοντας τη ζωή μακριά από το επαγγελματικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα... έχει τον τρόπο να σκοράρει, όπως ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας για τον CR7.

Ο Πορτογάλος προπονητής και νυν τηλεσχολιαστής του SkySports, μίλησε στο Channel 11 της πατρίδας του και είχε μονάχα... εξαιρετικά λόγια να πει για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους που κατάφερε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του να φτάσει στα 54 χατ-τρικ καριέρας και να έχει σκοράρει κόντρα σε 40 χώρες, στα 34 του χρόνια!

«Αυτό που κάνει ο Κριστιάνο δεν με εκπλήσσει. Στα 34 του, είναι παίκτης τοπ επιπέδου, παίζει σε ομάδα τοπ επιπέδου και έχει φιλοδοξίες που αγγίζουν την κορυφή.

Δεν με εκπλήσσει, γιατί είναι πραγματικά ένας αθλητής που αξίζει να τον μελετήσεις και να γίνει αντικείμενο έρευνας σε επίπεδο... γενετικής αλλά και σωματικής διάπλασης.

Είναι φαινόμενο, σκέφτεται μονάχα τις νίκες και δεν σταματάει ποτέ. Γι' αυτό και δεν με εκπλήσσουν όσα κάνει. Όταν θα είναι 50 ετών και θα βρίσκεται στο σπίτι του, η FIFA θα τον καλέσει να παίξει ένα ματς θρύλων κι εκείνος θα πάει αμέσως, θα παίξει και θα σκοράρει. Είμαι σίγουρος γι' αυτό...» ήταν το σχόλιο του Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα