Μπέκαμ: «Όνειρο η εθνική Αγγλίας, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχαινα...»

Μπέκαμ: «Όνειρο η εθνική Αγγλίας, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχαινα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέκαμ: «Όνειρο η εθνική Αγγλίας, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχαινα...»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για το σενάριο μιας ενδεχόμενης ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, όμως, ξέρει πολύ καλά πως ίσως δεν έχει τις προπονητικές ικανότητες που απαιτούνται...

Ο Άγγλος σούπερ σταρ, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο στέκεται στο πλευρό των «τριών λιονταριών» έχοντας αποδείξει στο παρελθόν πως θα στηρίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίχως δεύτερη σκέψη.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο GQ Magazine και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να του γίνει κρούση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, δεν θέλησε να θέσει εαυτόν στη διάθεση της FA, ωστόσο, το έκανε με πολύ σωστό σκεπτικό.

«Αν ερχόταν κάποιος και μου πρότεινε τη θέση στον πάγκο, σίγουρα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά γιατί είμαι παθιασμένος με τη χώρα μου και το ποδόσφαιρο της χώρας μου, όπως επίσης είμαι παθιασμένος υποστηρικτής της εθνικής ομάδας. Θα ήμουν όμως καλός σε αυτή τη δουλειά του προπονητή; Ποιος ξέρει; Είναι όνειρο η εθνική Αγγλίας, όμως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κάνει εξαιρετική δουλειά αυτή τη στιγμή. Έχει επαναφέρει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό στους παίκτες, τους οπαδούς, αλλά κι εμένα» ήταν τα λόγια του «Μπεκς».

 

Τελευταία Νέα