Οι ελληνικές ομάδες νικάνε με τους γνωστούς τους σκόρερ (polls)

Gazzetta team
Οι ελληνικές ομάδες νικάνε με τους γνωστούς τους σκόρερ (polls)

bet365

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στις ευρωπαϊκές τους μάχες με στόχο να εξασφαλίσουν πλεονέκτημα ενόψει των επαναληπτικών.

Και οι πέντε έγιναν... τρεις. Αρης και Ατρόμητος δεν τα κατάφεραν όμως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μιας κι έχουν φτάσει στα play off.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν την μάχη τους με την Κράσνονταρ για να μπουν στους ομίλους του Champions League, την ίδια ώρα που οι «Δικέφαλοι» θα παλέψουν με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ για τους ομίλους του Europa League.

Με σκόρερ τον Γκερέρο και νίκη του Ολυμπιακού
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πιο δύσκολο έργο. Μετά τις προκρίσεις επί της Πλζεν και της Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League. Αντίπαλός του η Κράσνονταρ η οποία απέκλεισε την Πόρτο με διπλό στην Πορτογαλία!

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει αρκετά συνδυαστικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπως για παράδειγμα ο Γκερέρο να σκοράρει πρώτος στο ματς και ο Ολυμπιακός να νικήσει με 2-1 (απόδοση 25.00).

Υπάρχει όμως και η επιλογή ο Ολυμπιακός απλά να νικήσει και οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν over 5.5 κόρνερ στο ματς (απόδοση 3.75).

Στη Κράσνονταρ βασικός επιθετικός είναι ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έχει την δική του παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό. Και στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ υπάρχει ειδικό στοίχημα για τον Σουηδό. Να σκοράρει πρώτος και το ματς να λήξει ισόπαλο 1-1 (απόδοση 26.00).



Με σκόρερ του Ακπομ και Μπίσεσβαρ
Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με τον Αγιαξ όμως έχει την ευκαιρία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να μπει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι σε τρομερή κατάσταση και στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ υπάρχει η επιλογή να σκοράρει και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει over 4.5 κόρνερ (σε απόδοση 4.75).

Οπως υπάρχει και η επιλογή να σκοράρει ο Ακπομ το πρώτο ματς του αγώνα και ο ΠΑΟΚ να νικήσει με 2-1 (σε απόδοση 21.00).



Να κάνει σεφτέ ο Ολιβέιρα
Δύσκολο έργο έχει η ΑΕΚ. Η Ενωση θα φιλοξενήσει την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε και φέτος να βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο Μίγκελ Καρντόσο σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Νέλσον Ολιβέιρα και το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δίνει την επιλογή να σκοράρει ο Πορτογάλος πρώτος και η ΑΕΚ να νικήσει με 2-1 (σε απόδοση 29.00).

Οπως υπάρχει και η επιλογή η ΑΕΚ να σκοράρει πρώτη στο ματς και να κερδίσει over 5.5 κόρνερ στο ματς (σε απόδοση 4.50).

Οσο για το σκορ; Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δίνει την επιλογή για 1-0, 1-1 ή 2-1 σε απόδοση 2.50!

 

Τελευταία Νέα