«Ο Παπάζογλου είπε στον Μανιάτη να μην έρθει στη Ντιναμό επειδή οι οπαδοί απειλούν τους παίκτες»

«Ο Παπάζογλου είπε στον Μανιάτη να μην έρθει στη Ντιναμό επειδή οι οπαδοί απειλούν τους παίκτες»

bet365

Ρουμανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως η Ντιναμό Βουκουρεστίου είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο η απόκτηση του δεν προχώρησε λόγω του Θανάση Παπάζογλου με συνέπεια να είναι βαρύ το κλίμα για τον τελευταίο!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gsp.ro, η Ντιναμό Βουκουρεστίου είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Μανιάτη, προτού ο 32χρονος αμυντικός μέσος ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, ωστόσο η παρέμβαση του Θανάση Παπάζογλου που αγωνίζεται στη Ντιναμό, είχε ως συνέπεια να μην γίνει το deal. Πλέον η διοίκηση της ρουμανικής ομάδας θέλει να λύσει το συμβόλαιο και του 31χρονου φορ.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ και νυν γενικός διευθυντής της Ντιναμό Βουκουρεστίου επιβεβαίωσε το γεγονός με δηλώσεις του.

«Μιλήσαμε τον Παπάζογλου. Θέλαμε να κάνουμε μια μεταγραφή από την Ελλάδα. Όλα ήταν εντάξει, αλλά ο ποδοσφαιριστής μας είπε πως όπως του διεμήνυσε κάποιος από τον σύλλογο μας, οι οπαδοί απειλούν τους ποδοσφαιριστές. Ο κύριος Παπάζογλου το έκανε αυτό. Ζήτησα από τον Παπάζογλου να έρθει στο γραφείο μου, τον ευχαρίστησα, αλλά τώρα δεν θέλει να φύγει από την ομάδα».

 

Τελευταία Νέα