Ντουρμάζ: «Κοιτάω μπροστά αλλά δεν ξεχνάω ποτέ τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκα στο Μουντιάλ»!

Ντουρμάζ: «Κοιτάω μπροστά αλλά δεν ξεχνάω ποτέ τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκα στο Μουντιάλ»!

bet365

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, σε μία μεγάλη συνέντευξή του σε γαλλικό ΜΜΕ στάθηκε σε διάφορα θέματα αλλά έθιξε και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ντουρμάζ δεν είχε περάσει εύκολες στιγμές στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Σουηδός νυν άσος της Τουλούζ και πρώην του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο 20minutes.fr τόνισε για το θέμα ότι «πάντα θα είμαι περήφανος για τις καταβολές μου και τους γονείς μου. Κοιτάω μπροστά και δεν θέλω να κρατάω κακία για κανέναν αλλά δεν ξεχνάω ποτέ τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκα στο Μουντιάλ. Άλλο είναι να ξεπερνάς κάτι και άλλο να το θυμάσαι». Επί των αγωνιστικών ανέφερε πως του αρέσει να παίζει και δεκάρι - κάτι που έγινε στην Τουλούζ - ενώ ακόμα ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην Γαλλία αλλά και να προσφέρει ξανά στην Εθνική. Επίσης πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Μάλμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα