Η προμήθεια του Ραϊόλα μπλοκάρει τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ

Η προμήθεια του Ραϊόλα μπλοκάρει τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ

bet365

Μπαρτσελόνα και Αγιαξ τα έχουν βρει σε όλα για την μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ, αλλά ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει συγκεκριμένο ποσό για να «ξεκλειδώσει» την μεταγραφή.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αγιαξ, Εντβιν φαν Ντερ Σαρ ήταν αινιγματικός σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ. «Παίζει τα τελευταία του παιχνίδια για εμάς. Πιστεύω πως θα πάει στην Ισπανία ή στην Αγγλία». Και η αλήθεια είναι πως ο 19χρονος αρχηγός του Αγιαξ δεν έχει κλείσει σε κάποιον σύλλογο ακόμα.

Κι αυτό γιατί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Μίνο Ραϊόλα (ατζέντης του Ντε Λιχτ) «μπλοκάρει» την μεταγραφή του νεαρού στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα στα 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχει ικανοποιηθεί ο μάνατζερ του Ολλανδού αμυντικού.

Ο Ραϊόλα, ο οποίος τις προηγούμενες ώρες τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία με τρίμηνο αποκλεισμό άσκησης των καθηκόντων του, ζητάει τεράστια προμήθεια για να κλειδώσει την μεταγραφή.

Ενώ το σύνηθες ποσό της προμήθειας είναι μεταξύ 5% και 10% ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει για την συγκεκριμένη μεταγραφή το 20%! Οπερ σημαίνει πως στα 70 εκατομμύρια της μεταγραφής ο Ραϊόλα ζητάει 14 εκατομμύρια ευρώ... Ενα ποσό βεβαίως που δεν θέλει να δώσει ούτε ο Αγιαξ φυσικά (από τα 70 που θα πάρει), ούτε η Μπαρτσελόνα (μιας και θα ανεβάσει το συνολικό κόστος της μεταγραφής στα 84 εκατομμύρια).

Ο Ματάις Ντε Λιχτ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη μαζί με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ ο οποίος ήδη ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα ο Αγιαξ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού για να προχωρήσει τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Μίνο Ραϊόλα εκτιμά ότι μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πρόταση από τα 70 εκατομμύρια της Μπαρτσελόνα και γι' αυτό προσπαθεί να τρενάρει την μεταγραφή του νεαρού, παρά το γεγονός πως οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Μένει να δούμε εάν ο Ραϊόλα θα ρίξει τις απαιτήσεις του για να ξεμπλοκάρει την μεταγραφή ή απλά είναι μια στρατηγική του μεγαλοατζέντη για να κερδίσει χρόνο. Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα ειναι στο χέρι του.

 

Τελευταία Νέα