ΠΑΟΚ και Καφού: Καπνός χωρίς φωτιά…

ΠΑΟΚ και Καφού: Καπνός χωρίς φωτιά…

ΠΑΟΚ και Καφού: Καπνός χωρίς φωτιά…

bet365

«Η Λέγκια κρατάει τα κλειδιά για το μέλλον του Καφού», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου ακούστηκε και γράφθηκε τις προηγούμενες ημέρες για τον ΠΑΟΚ.

«Αυτή την στιγμή ο Καφού είναι αφοσιωμένος στο πως θα κερδίσει το πρωτάθλημα με τη Λέγκια. Αμέσως μετά θα αρχίσουμε να συζητάμε για το επόμενο βήμα. Η Λέγκια έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να κινηθεί ως τις 30 Ιουνίου», τόνισε ο Ολίσες Σάντος στην «Super Express» προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για τον πελάτη του.

Ο ΠΑΟΚ είχε κοιτάξει την περίπτωση του Καφού πριν από δύο χρόνια, ωστόσο το όνομά του δεν είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και στις προτεραιότητες των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ξεκάθαρα.

Η Λέγκια μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα του αντί 800.000 ευρώ και όπως γράφεται στην Πολωνία θα αξιώσει στη συνέχεια 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, κάτι που θα πρέπει δεδομένο ότι θα συμβεί από την πλευρά της ομάδας της Βαρσοβίας.

Ποσό που δεν πρόκειται να δώσει ο ΠΑΟΚ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα