Και η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει τον Ζοάο Φέλιξ

Gazzetta team
Και η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει τον Ζοάο Φέλιξ

bet365

Τρίβει... τα χέρια της η Μπενφίκα βλέποντας το ενδιαφέρον για τον Ζοάο Φέλιξ να αυξάνεται.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γκλάντμπαχ - Λειψία και σούπερ αποδόσεις στη Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήδη για το νέο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, με τα πορτογαλικά Μέσα να υποστηρίζουν ότι μια πρόταση της Γιούβε ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε.

Ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, αξιώνει το ποσό της ρήτρας των 120 εκατομμυρίων ευρώ, και γύρω από το όνομα του Ζοάο Φέλιξ θα υπάρξουν πολλά δημοσιεύματα μέχρι το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια αυτού.

Μάλιστα σύμφωνα με το πορτογαλικό κανάλι TVI, το οποίο έχει καλές άκρες με την Μπενφίκα, υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωσή του, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι ακόμα και να σπάσουν τη ρήτρα για να τον κάνουν δικό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα