Κολοβός: Η Ομόνοια ενεργοποίησε την οψιόν και τον κάνει δικό της

Κολοβός: Η Ομόνοια ενεργοποίησε την οψιόν και τον κάνει δικό της

Αντώνης Σαούλης
Κολοβός: Η Ομόνοια ενεργοποίησε την οψιόν και τον κάνει δικό της

bet365

Οπως αναμενόταν ο κυπριακός σύλλογος θα καταθέσει την ρήτρα στην Μαλίν και θα κάνει δικό της τον Δημήτρη Κολοβό.

Δεν ήταν μόνο το γκολ που έβαλε στο ματς με την Βόσνια. Πιθανότατα αυτό το γκολ να «κλείδωσε» την απόφαση της Ομόνοιας. Ο Δημήτρης Κολοβός βρήκε τον εαυτό του στην Κύπρο και στην Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου κι έχει προλάβει να παίξει ήδη 11 ματς και να σημειώσει 3 γκολ.

Και με το deadline της συμφωνίας να λήγει στις 31 Μαρτίου, η Ομόνοια αποφάσισε να ενημερώσει την Παρασκευή την Μαλίν. Ο κυπριακός σύλλογος γνωστοποίησε στους Βέλγους ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν και θα καταθέσει 150.000 ευρώ (120.000 συν κάποια μπόνους). Ετσι η Ομόνοια θα κάνει δικό της τον Δημήτρη Κολοβό με τον Ελληνα διεθνή να παραμένει κάτοικος Κύπρου.

Θυμίζουμε πως εάν η Ομόνοια δεν ενημέρωνε την Μαλίν μέχρι τις 31 του μήνα, τότε ο Κολοβός στο τέλος του 6μηνου δανεισμού του θα έπρεπε να επιστρέψει στον βελγικό σύλλογο εκεί όπου θα είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα