Συνελήφθη ο Βράνιες και πέρασε τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών!

Συνελήφθη ο Βράνιες και πέρασε τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών!

Gazzetta team
Συνελήφθη ο Βράνιες και πέρασε τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών!

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε από τη Βοσνία στο Βέλγιο με την άδεια παραμονής του να έχει λήξει και αυτό είχε ως συνέπεια να κρατηθεί από την αστυνομία σε κέντρο μεταναστών.

Μπλεξίματα είχε ο Όγκνιεν Βράνιες το βράδυ της Δευτέρας κατά την επιστροφή του από τη Βοσνία στο Βέλγιο, καθώς μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, συνελήφθη από την αστυνομία και αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών, σύμφωνα με τη Het Nieuwsblad.

Ο Βράνιες είχε πάει την περασμένη Πέμπτη στην Μπάνια Λούκα για να περάσει μερικές μέρες στη χώρα του, αλλά κατά την επιστροφή του το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά του είχαν λήξει.

Η βελγική αστυνομία έκρινε ότι ήταν παράνομος στη χώρα και τον συνέλαβε καθώς η εργασιακή visa του Βόσνιου στόπερ έχει λήξει από τον περασμένο μήνα, έπειτα από απόφαση της Άντερλεχτ να τον θέσει εκτός ομάδας.

«Ένα άτομο ισχυριζόταν ότι είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ, αλλά δεν μπορούσε να παρέχει καμία απόδειξη για αυτό», υπογράμμισε στην αναφορά της η βελγική αστυνομία.

Ο Βράνιες οδηγήθηκε σε ένα κοντινό κέντρο μεταναστών για να περάσει τη νύχτα και να επιστρέψει την επόμενη μέρα στη Βοσνία από τη στιγμή που δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, ο Βράνιες κατέθεσε στην αστυνομία νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στο Βέλγιο με την αστυνομία να τον αφήνει ελεύθερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα