Εβρά κατά γαλλικού Τύπου: «Παρερμηνεύετε τις λέξεις μου, έχετε βαρετές ζωές»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εβρά κατά γαλλικού Τύπου: «Παρερμηνεύετε τις λέξεις μου, έχετε βαρετές ζωές»! (vid)

bet365

Με νέο βίντεο στα social media, ο Πατρίς Εβρά θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τον γαλλικό Τύπο, κατηγορώντας τον άλλοτε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ομοφοβικό ξέσπασμα. «Παρερμηνεύετε τις λέξεις μου, έχετε βαρετές ζωές και ασχολείστε μαζί μου» είπε ο Εβρά.

Η κόντρα του Γάλλου οπισθοφύλακα (δεν έχει ανακοινώσει ακόμα απόσυρση αν και έχει να παίξει αρκετούς μήνες) με τους Γάλλους και τα media της χώρας του, ξεκίνησε από τη στιγμή που πανηγύρισε την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Έπειτα από εκείνη την επική νύχτα για τους «κόκκινους διαβόλους», τα Μέσα της πατρίδας του καραδοκούν για το παραμικρό λάθος του, ωστόσο, το βίντεο που επικαλέστηκαν για να του προσάψουν ομοφοβικό παραλήρημα, είναι τέτοιο που ο Εβρά χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.

«Ήμουν με έναν φίλο μου και ειιπώθηκε μια λέξη την οποία τα γαλλικά media μετέφρασαν διαφορετικά και έγραψαν ότι είμαι ενάντια στους γκέι. Παρερμηνεύετε τα λόγια μου, ασχολείστε μαζί μου, πόσο βαρετές ζωές έχετε... Μη φοβάστε, έχω σταματήσει να παίζω στην εθνική ομάδα εδώ και καιρό. Θέλω να πω ότι είμαι υπέρ της ισότητας γιατί έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου και ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει όπως θέλει...» τονίζει ο ποδοσφαιριστής στο νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media.

 

Τελευταία Νέα