Ανεπιθύμητος και στους αγώνες με τις ρεζέρβες της Άντερλεχτ ο Βράνιες

Ανεπιθύμητος και στους αγώνες με τις ρεζέρβες της Άντερλεχτ ο Βράνιες

Gazzetta team
Ανεπιθύμητος και στους αγώνες με τις ρεζέρβες της Άντερλεχτ ο Βράνιες

bet365

Ακόμα και στους αγώνες της δεύτερης ομάδας της Άντερλεχτ απαγορεύεται να παίζει ο Όγκνιεν Βράνιες, όπως του κατέστησαν σαφές στον βελγικό σύλλογο.

Η κατάσταση για τον Βόσνιο στόπερ στην Άντερλεχτ συνεχώς επιδεινώνεται μετά το σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα που ουσιαστικά αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να υποβιβαστεί στις ρεζέρβες.

Ο Βράνιες συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα κάτω των 23 ετών της Άντερλεχτ, ωστόσο στην ομάδα πάρθηκε μία νέα απόφαση που του απαγορεύει να συμμετάσχει στα παιχνίδια με τις ρεζέρβες.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά και τα βοσνιακά Μέσα, στον Βράνιες ειπώθηκε ότι θα μπορεί να προπονείται κανονικά με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ωστόσο δεν θα έχει δικαίωμα να παίρνει μέρος στους αγώνες της στο πρωτάθλημα που συμμετάσχει.

Η Άντερλεχτ δεν θέλει με λίγα λόγια να βλέπει ούτε... ζωγραφιστό τον Βράνιες και ελπίζει να μπορέσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι από τη στιγμή που δεν κατάφερε να το πράξει τον Ιανουάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα