Αποσύρθηκε από την προπονητική ο Φαν Χάαλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Αποσύρθηκε από την προπονητική ο Φαν Χάαλ!

bet365

Τέλος στην προπονητική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Λουίς Φαν Χάαλ στην ηλικία των 67 ετών, αποχωρώντας πλέον από τους πάγκους, έχοντας υπηρετήσει Άγιαξ, Μπαρτσελόνα, Άλκμααρ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά την εθνική ομάδα της Ολλανδίας!

Ο Ολλανδός τεχνικός, μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους», το 2016, δεν βρέθηκε ποτέ ξανά σε πάγκο για να εργαστεί και πλέον αντιλήφθηκε πως είχε φτάσει η ώρα ν' ανακοινώσει ότι δεν είναι πια διαθέσιμος προς επιλογή για κάποιον σύλλογο ή εθνική ομάδα.

Ολοκληρώνει την προπονητική του καριέρα με μέσο όρο νικών στο 57,9% και με τίτλους όπως τα 3 πρωταθλήματα Ολλανδίας, 1 Κύπελλο UEFA, 1 Champions League, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, 1 Super Cup Ευρώπης, 1 νταμπλ στη Γερμανία και 1 Κύπελλο Αγγλίας, ενώ, θα έχει θυμάται και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με τους «οράνιε».

Η ομάδα με την οποία κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό νικών, ήταν φυσικά ο Άγιαξ με το 69%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα