Ο αναγεννημένος Σάμαρης μιλάει με την Μπενφίκα για νέο συμβόλαιο

Ο αναγεννημένος Σάμαρης μιλάει με την Μπενφίκα για νέο συμβόλαιο

Gazzetta team
Ο αναγεννημένος Σάμαρης μιλάει με την Μπενφίκα για νέο συμβόλαιο

bet365

Ολική ανατροπή παρουσιάζει η υπόθεση του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα καθώς από εκεί που βρισκόταν εκτός ομάδας, πλέον έχει αναγεννηθεί και συζητάει την επέκταση του συμβολαίου του με τους «Αετούς».

Ο Έλληνας μέσος από το καλοκαίρι δεν υπολογιζόταν στην Μπενφίκα έπειτα από απόφαση του πρώην τεχνικού της ομάδας, Ρουί Βιτόρια και βρισκόταν με το... ενάμιση πόδι στην έξοδο καθώς το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όλα έδειχναν πως ο Σάμαρης θα αποχωρούσε ως ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς οι προσπάθειες της Μπενφίκα να τον πουλήσει τον Γενάρη δεν στέφθηκαν από επιτυχία. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Λισαβώνας με τον Μπρούνο Λάγκε να αναλαμβάνει, έφερε τον Σάμαρη ξανά στο προσκήνιο. Ο Έλληνας μέσος αναγεννήθηκε και είναι βασικότατος στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, κατά τις οποίες η Μπενφίκα μετράει μόνο νίκες, προσπερνώντας την Πόρτο και σκαρφαλώνοντας στην κορυφή.

Έτσι, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, έπειτα από απόφαση τους προέδρου, Φιλίπε Βιέιρα, ο Σάμαρης είναι πιθανόν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα και όλα δείχνουν ολική ανατροπή. Όπως γράφει η A Bola, λοιπόν, αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική καθώς ο ισχυρός άνδρας των Αετών θα συναντηθεί με τον ατζέντη του παίκτη, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί και πριν μερικές εβδομάδες στη Λισαβόνα, ωστόσο τότε δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, οι Πορτογάλοι θεωρούν πως αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό Σάμαρης και Μπενφίκα να δώσουν τα χέρια. Μένει βέβαια να διευθετηθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα είναι για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, καθώς και το οικονομικό.

Πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Εμμανουηλίδης μιλώντας στην A Bola είχε υποστηρίξει πως ο Σάμαρης θέλει να παραμείνει στην Μπενφίκα, ρίχνοντας πλέον το μπαλάκι στον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα