«Η Γελένα παρουσίασε τον Βράνιες ως... γιατρό στις κόρες της» (pic)

«Η Γελένα παρουσίασε τον Βράνιες ως... γιατρό στις κόρες της» (pic)

Gazzetta team
«Η Γελένα παρουσίασε τον Βράνιες ως... γιατρό στις κόρες της» (pic)

bet365

Νέο δημοσίευμα θέλει τον Βράνιες να επισκέπτεται την Γελένα στο σπίτι της, με τα παιδιά της μέσα, όταν εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της!

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερα στοιχεία από το σκάνδαλο Καρλέουσα - Βράνιες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της πρώτης το διάστημα που μάλιστα ήταν να αφαιρέσει έναν όγκο.

Εκείνη φοβόταν να μη βγει από το σπίτι και τους δει κάποιο μάτι κι έτσι ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ την επισκέφτηκε στην οικία της.

Ελα μου ντε, όμως, που τον είδαν οι κόρες της. Και τι να πει η Γελένα; Ότι είναι ο «ηλεκτρολόγος»;

Ετσι, είπε πως «είναι ο γιατρός και ήρθε για να με εξετάσει».

Μάλιστα, μία πηγή που μίλησε σε Μέσο της Βοσνίας στάθηκε στο ότι «για τη Γελένα σήμαιναν πολλά η προσοχή κι η στήριξη από τον Βράνιες. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να φανταστούν ποιος ήταν ο Βράνιες, πίστευαν ότι είναι ο γιατρός της μαμάς τους».

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως ο Βράνιες δεν ήταν πολύ χαρούμενος για τις συναντήσεις στο σπίτι της αγαπημένης του, αλλά λόγω της υγείας της δεν μπορούσε να της χαλάσει χατήρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά από το συντάκτη: «Η ποπ σταρ απάτησε τον άντρα της Ντούσκο Τόσιτς όταν εκείνος ήταν στο εξωτερικό στο διπλό κρεβάτι τους».

Κακές γλώσσες θα πούμε εμείς. Αφού, απλά την... εξέταζε.

Γι' αυτό μετά ακολούθησαν μηνύματα του στιλ «θέλω να με καβαλήσεις». Βέβαια, ύστερα από όλο αυτό το σκάνδαλο ο Βράνιες έγινε από «γιατρός»...ράπερ.

 

Τελευταία Νέα