Παίζει δωρεάν και πληρώνει τους μισθούς των συμπαικτών του ο Μπλαστσικόφσκι!

Κώστας Ζάλιαρης
Παίζει δωρεάν και πληρώνει τους μισθούς των συμπαικτών του ο Μπλαστσικόφσκι!

bet365

Εκπληκτική κίνηση από τον πρώην μέσο των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ, αφού επιστρέφει στην πατρίδα του και δέχεται να παίξει για την Βίσλα Κρακοβίας, πληρώνοντας κι από πάνω ώστε να βοηθήσει να μην εξαφανιστεί ο σύλλογος!

Ο Πολωνός άσος, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με τους «λύκους», στους οποίους είχε μετακινηθεί το 2016 έπειτα από περίπου μια δεκαετία στο Signal Iduna Park (με μια μικρή θητεία ως δανεικός στη Φιορεντίνα).

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Βίσλα Κρακοβίας και δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος.

Έτσι, πήρε μια απόφαση. Να φύγει από το... βολικό συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ και την επαγγελματική ασφάλεια και να επαναπατριστεί με στόχο να βοηθήσει την ομάδα της γενέτειράς του.

Μάλιστα, έχει διαμηνύσει πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς και μάλιστα, θα συνεισφέρει οικονομικά με 300.000 ευρώ (μαζί με δυο επιφανείς φίλους της Βίσλα) προκειμένου να πληρωθεί μέρος των μισθών των υπόλοιπων παικτών του συλλόγου!

Άπειρος σεβασμός στον Κούμπα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα