Τιμωρία στον Λόβρεν για τις χυδαίες εκφράσεις προς τον Σέρχιο Ράμος! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τιμωρία στον Λόβρεν για τις χυδαίες εκφράσεις προς τον Σέρχιο Ράμος! (vid)

bet365

Με απουσία από ένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Κροατίας «πληρώνει» ο Ντέγιαν Λόβρεν το ξέσπασμά του εις βάρος των Ισπανών αλλά και του Σέρχιο Ράμος, μετά από ματς για το Nations League, τον περασμένο Νοέμβρη.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, στην κόντρα που... καλά κρατεί, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε ξεσπαθώσει έπειτα από νίκη (3-2) της ομάδας του Ντάλιτς απέναντι στους «φούριας ρόχας» και σε βίντεο στο Instagram φώναζε: «Χαχα! 3-2! Εμπρός, μίλα τώρα φίλε... Φίλε! Είστε ένα μάτσο μ@@@@»!

Αυτό, αποτέλεσε παραβίαση κανονισμού πειθαρχικού κώδικα, σύμφωνα με την UEFA, που τιμώρησε τον Λόβρεν με μια αγωνιστική, η οποία θα είναι το ματς της Κροατίας με το Αζερμπαϊτζάν, τον προσεχή Μάρτιο, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα