Από το καλοκαίρι, ο Τσάβι θα είναι κι επίσημα προπονητής

Από το καλοκαίρι, ο Τσάβι θα είναι κι επίσημα προπονητής

Κώστας Ζάλιαρης
Από το καλοκαίρι, ο Τσάβι θα είναι κι επίσημα προπονητής

bet365

Από την 1η Ιουλίου, ο Τσάβι θα μπορεί να λογίζεται προπονητής και θα έχει κάθε δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο οποιασδήποτε ομάδας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αφού θα έχει πάρει πλέον το δίπλωμά του, έχοντας ήδη κάνει την πρακτική του!

Ειδικό στοίχημα σε ενισχυμένη απόδοση για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup!

Ο θρυλικός χαφ της Μπαρτσελόνα και νυν άσος της Αλ Σάαντ στο Κατάρ, θα βρεθεί στην Ισπανία στις 23 Απρίλη για να παρακολουθήσει τα τελευταία σεμινάρια προπονητικής που απαιτούνται ώστε να πάρει το δίπλωμα και να μπορεί ν' ανοίξει με κάθε επισημότητα ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά του, μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έχοντας ασχοληθεί τον τελευταίο καιρό με τα τμήματα υποδομής στο Κατάρ, έπειτα και από τη συμφωνία που έχει κάνει με την Αλ Σααντ ώστε να γλιτώσει χρόνο, ο Τσάβι θα είναι έτοιμος μόλις ολοκληρωθεί το θεωρητικό επίπεδο των σεμιναρίων του UEFA Pro στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας.

Έτσι, το καλοκαίρι, όταν άλλοι θα ξεκινούν την απαραίτητη πρακτική ώστε να εξασφαλίσουν το δίπλωμα, ο Τσάβι θα είναι πανέτοιμος ν' αναλάβει κάποια ομάδα.

 

Τελευταία Νέα