Το προφίλ του Λιχτενστάιν

Gazzetta team
Το προφίλ του Λιχτενστάιν

bet365

Η πιο αδύναμη του ομίλου φαντάζει ως σάκος του μποξ στον όμιλο όμως σίγουρα θα ψάξει να κάνει την ζημιά σε αρκετά παιχνίδια.

Δεν είναι και Σαν Μαρίνο. Ούτε καν Γιβραλτάρ. Το Λιχτενστάιν μπορεί να βρίσκεται στην 181η πρώτη του FIFA ranking, μπορεί να ήταν στο έκτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών όμως δεδομένα δεν θα είναι σάκος του μποξ που οι άλλες ομάδες θα χρησιμοποιήσουν για... ξεμπούκωμα.

Το Λιχτενστάιν του Αυστριακού τεχνικού, Ρένε Πάουριτς είναι μια σφικτή ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της. Στα 8 παιχνίδια που έδωσε μέσα στο 2018 (με το πιο σύνηθες σύστημα να είναι το 4-1-4-1) το Λιχτενστάιν είχε μία νίκη (2-0 το Γιβραλτάρ) και μια ισοπαλία (2-2 την Αρμενία που την συναντά ξανά στον όμιλο).

Το 2017 είχε φέρει ισοπαλία (1-1) με την Φινλανδία σε φιλικό που είχαν δώσει οι δύο ομάδες ενώ είχε νικήσει και την Εθνική του Κατάρ με 2-1 (πάλι σε φιλικό).

Προφανώς δεν είναι ομάδα που τρομάζει αλλά σίγουρα είναι ομάδα που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Η λογική λέει πως η Εθνική μας ομάδα θα βρει τους έξι βαθμούς κόντρα στον Λιχτενστάιν.

Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν η Εθνική τα έχει νικήσει και τα τρία. Τα δύο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (με 2-0 εντός και 1-0 εκτός) αλλά κι ένα μακρινό φιλικό ματς τον Ιούνιο του 2004 όταν και είχαμε επικρατήσει εκτός έδρας με 2-0.

 

Τελευταία Νέα