Ο τεράστιος προβληματισμός της ΕΠΟ για την Τούμπα και τα πέντε γήπεδα!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

Ο τεράστιος προβληματισμός της ΕΠΟ για την Τούμπα και τα πέντε γήπεδα!

Ο τεράστιος προβληματισμός της ΕΠΟ για την Τούμπα και τα πέντε γήπεδα!

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ ωθεί την ΕΠΟ να κάνει δεύτερες και... τρίτες σκέψεις για την Τούμπα και να προσανατολίζεται ξανά στο Παγκρήτιο, εφόσον ολοκληρωθούν μέχρι τον Γενάρη οι εργασίες!

Αυτή η αλλαγή έδρας της Εθνικής έχει γίνει σαν το... γιοφύρι της Άρτας. Η ΕΠΟ ήθελε να πάει στην Εθνική στην Τούμπα εξαρχής και φαίνεται να το προσπάθησε ξανά. Τα... κουκιά όμως δεν βγαίνουν και η πολύ σκληρή και επιθετική ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ την αναγκάζει να κάνει πίσω.
 
Ο προβληματισμός είναι τέτοιος που είναι πλέον ιδιαίτερα πιθανό το πρώτο ματς του Μαρτίου να μην προορίζεται για την Τούμπα ή και γενικά να μην γίνει ματς της Εθνικής εκεί. Μαζί με τον προβληματισμό υπάρχει και η μεγάλη αναστάτωση που επέφερε αυτή η ανακοίνωση αλλά και μία διάψευση από κύκλους της ελληνικής Ομοσπονδίας: με διευκρίνιση πως δεν ήταν πρώτη επιλογή η Τούμπα και ότι δεν υπήρξε καμία τελική απόφαση για εκεί. Η ΕΠΟ στον... φάκελό της έχει πέντε γήπεδα για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά προκριματικά. Τα τέσσερα τα έχει ήδη δηλώσει: ΟΑΚΑ, Παγκρήτιο, Τούμπα και AEL FC Arena. Το πέμπτο είναι της Ξάνθης.
 
Για την έδρα του πρώτου αγώνα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Παγκρήτιο έχει πάρει ξανά πολλούς... πόντους ωστόσο στην ΕΠΟ φοβούνται ότι μπορεί οι εργασίες να μην έχουν τελειώσει έως την επιθεώρηση - αξιολόγηση του Γενάρη για το γήπεδο από τα κλιμάκια της UEFA. Θα γίνει πάντως προσπάθεια να πάει το πρώτο τουλάχιστον ματς στο Παγκρήτιο ενώ στο τραπέζι τέθηκε ακόμα και η σκέψη η Εθνική να παίζει και σε άλλο γήπεδο σε κάθε αγώνα της. Η απόφαση πάντως φαίνεται πως θα βγει μέχρι τις 6 έως 7 Δεκεμβρίου.